POOLEN PÅ OMRÅDET

POOLEN SOM FINNS PÅ OMRÅDET

För alla våra gäster FRI POOL ( övriga 4€ /dag)

Gratis pool ingår när ni hyr av oss.

Där finns en pool på baksidan av huset. Denna pool ägs utav dem som äger Restaurangen på hörnet lite längre ner på gatan. Denna restaurang är nedstängd sedan ett par år tillbaka av ägaren, för dom satsar endast på pool kiosken där dom har enklare poolmeny om man vill äta eller dricka eller äta en glass i solen.

Poolen är öppen – JUNI, JULI, AGUSTI & SEPTEMBER

Alla våra gäster har fri Pool – Övriga badgäster betalar 4 €uro per dag och person. ( Pris från 2016)

Poolen är öppen JULI - OKT

Poolen är öppen  JUNI – OKT

För ett resande sällskap som vill bada där ofta  med Er eller om man är en familj då är vår rekommendation att man gör upp ett individuellt pris med ägarna till poolen. På så sätt slipper man att det blir överdrivet dyrt för era vänner

För familjer med barn finns det fler poolområden runt om i Torrevieja men det kräver ofta färd med bil/hyrbil eller buss. Information om detta finner du på turistinformationen i Torrevieja.

Närmsta turistbyrå ligger vid den kända “El mirador del Torre del Moro” den historiskt underbara utkiksplatsen du bara inte får missa!

Det finns 2st vattenland i närheten av torrevieja. Det största heter Aquapolis och det andra heter Waterpark Ciudad Quesada se mer på länken på vår sida.