Min fritid med mera:

PERSONLIGA INTRESSEN

Jag gillar att umgås med min älskade sambo Rebecka. Vi brukar gå ut på promenader med vår Jack Russel terrier Benji. På helgerna försöker vi aktivera oss på något trevligt sätt och gärna då med våra gemensamma vänner.


Jag spelar golf och har för närvarande 13 i Hcp. Jag är medlem i Laholms GK


När jag åker utomlands på en mysig solsemester försöker jag utnytja mitt "open water" dykcertifikat genom att dyka med tuber när tillfälle ges. Vintertid brukar jag ta på mig skidorna och slänga mig ut ifrån en härlig pist och åka slalom.


På min fritid brukar jag spela badminton en gång i veckan. En vanlig vecka så går jag på gymmet och tränar 2-3 gånger i veckan för mitt välmående.

På TV tittar jag givetvis på sport då Sverige ställer upp med sitt landslag, annars blir det väl mest nyheter jag tittar på. Övrigt som jag gärna tittar på är komedier som t ex 2½ män. Vidare brukar det bli intressanta fakta program som jag tittar på om jag får välja.

Jag älskar bilar, det är min passion, så när tillfälle ges blir det även att jag tittar på Formula 1. Top gear är också ett trevligt inslag i TV-tablån och liknande program på TV.


Jag är samhällsintresserad utan att gå in för mycket på djupet.
Tycker att det är intressant med fonder och aktier som långsiktigt sparande.

Ett nytt intresse som jag funnit och som jag vill utveckla, är att lära mig mer om webbdesign.


Lite om min övriga famlilj:
Mina föräldrar är pensionerer och är bosatta i Laholm
Pappa heter Jan Åke och har varit egenföretagare:

Mamma heter Gunn och har jobbat inom Försäkringsbranschen
(Trygg Hansa & Dina Försäkringar)

Min bror heter Peter och är 7 år äldre än mig han Jobbar som Vice Brandchef inom Laholms Brandförsvar, han är gift och har 3 st barn.